Comunicat de presă

 
Directia de Sanatate Publica Teleorman vă aduce la cunostinta urmatoarele:

La data de 06.04.2020, prin Ordinul Ministrului Sanatatii Nr. R 374, doamnei Popescu Ionela, inspector Clasa I, grad profesional superior in cadrul Directiei  de Sanatate Publica a judetului Teleorman, ii inceteaza exercitarea cu caracter temporar a functiei publice de conducere de director executiv al Directiei de Sanatate Publica a judetului Teleorman

Incepand cu data de  06.04.2020 prin Ordinul Ministrului Sanatatii Nr.R 375 se numeste in functia publica de conducere de director executiv al Directiei de Sanatate Publica a judetului Teleorman, pe perioada starii de urgenta, domnul Cristea Stelian, inspector superior.

De asemenea, prin Ordinul Ministrului Sanatatii NR. 376 R/06.04.2020, doamna doctor Dumitrascu Luminita Mihaela, medic primar, Sef  Departament Sanatate Publica, personal contractual in cadrul Directiei de Sanatate Publica a judetului Teleorman se numeste pe functia publica de conducere de director executiv adjunct sanatate publica al Directiei de Sanatate Publica a judetului Teleorman pe perioada starii de urgenta.

Biroul de presa